Апартаменти

Апартаменти

Trilogia A3

 

Информация


Това място за настаняване е на 8 минути пеша от плажа. Атрактивна локация в центъра на града. Апартаментът е на 400 метра от Бургаската опера, на 500 метра от автогара юг и на 1.1 км от фериботния терминал. Апартаментът има кухня с хладилник и котлони, трапезария, дневна с климатик, голям плосък телевизор, една спалня и баня. Църквата Кирил и Методий е на 2 минути пеша, а улица Александровска е на 200метра. Летище Бургас е на 9 км от имота. Trilogia A3 има тераса. Този апартамент предлага безплатен Wi-Fi интернет

 

Trilogia A4

 

 

Информация


Това място за настаняване е на 8 минути пеша от плажа. Разположен на отлично място в центъра на град Бургас. Trilogia A4 е на кратко разстояние от Бургаската опера и автогарата Юг. Този апартамент предлага климатизирани помещения за настаняване с тераса и безплатен Wi-Fi интернет. Апартаментът e с 1 спалня, разполага с всекидневна, със сателитна плоскоекранен телевизор и напълно оборудвана кухня. Фериботен терминал е на 1,2 километра от апартамента. Най-близкото летище е летище Бургас, на 9 километра от Trilogia A4.

 

Trilogia A7

 

 

Информация


Това място за настаняване е на 8 минути пеша от плажа. Този климатизиран апартамент се намира в Бургас и предлага тераса. Trilogia A7 предлага изглед към града и се намира на 400 метра от Бургаската опера. Мястото за настаняване включва кът за сядане, трапезария и кухня с фурна и хладилник. Осигурен е плоскоекранен телевизор. Trilogia A7 предлага безплатен Wi-Fi. Автогара Юг е на 500 метра от Trilogia A7, а фериботният терминал е на 1.2 километра. Летище Бургас е на 9 километра. Trilogia A7 има голяма тераса с кът за сядане.

 

 

 

Trilogia B3

 

 

Информация


Това място за настаняване е на 8 минути пеша от плажа и се намира в центъра на града. Trilogia B3 има дневна с климатик, безплатен интернет и голям плосък телевизор. Имотът има гледка към градина и е на 200 метра от Бургаската опера и на 500 метра от автогара юг. Апартаментът има две спални, кухня с хладилник, котлони и баня с душ. Пристанището е на 1 км, а летище Бургас е на 9 км. Апартаментът разполага с тераса.

 

 

Trilogia B4

 

 

Информация


Това място за настаняване е на 8 минути пеша от плажа намира се в центъра на града и е на 200 метра от Бургаската опера и на 500 метра от автогара Юг. Trilogia B4 предлага климатизирани помещения за настаняване с тераса и безплатен Wi-Fi интернет. Гостите, отседнали в този апартамент, имат достъп до балкон. Пристанището е на 1 км, а летище Бургас на 9 км. Апартаментът разполага с тераса. Апартаментът разполага с вътрешен двор, 2 спални, всекидневна и добре оборудвана кухня. Предлага се плоскоекранен телевизор със сателитни канали.